EGENUTVECKLADE PRODUKTER

 

DALAKNUTEN
Mas-Stugans byggutveckling vad gäller tekniska lösningar förbättras kontinuerligt. Egenutvecklade produkter som DALAKNUTEN ®, bygger på många års erfarenhet av hus i timmerstil.
                        
VIKINGATIMMER
De naturligt halvrunda furustockarna är mellan 75 och 110 mm tjocka och varierar i bredder från 150-200 mm som standard. Ytan på timret är täljt med bandkniv eller putsat efter Ert önskemål. Halvstockarna monteras liggande med osynliga montagebleck på ett skensystem fastsatta i väggblocken som gör att det grova virket kan ”leva sitt egna liv”. Luftspalten bakom timmerkluvan gör att timret alltid kan hålla rätt fuktkvot. Hushörn och väggblockskarvar markeras med lodräta kraftiga stolp som ger huset ett genuint utseende.    

 

Varför inte klä väggen eller väggarna i Storstugan eller hallen med tjockt Vikingatimmer? Eller i den offentliga miljön: på puben eller restaurangen, receptionen, konferensrummet, exponeringsväggar i butik mm. Möjligheterna är många, det är bara fantasin som sätter gränser. Det tjocka timret skapar en rustik och tyst miljö som dessutom hjälper till att hålla ett hälsosamt inomhusklimat.

Mas-Stugan AB
Soldvägen 132,
792 90 SOLLERÖN
0250 - 226 10
office@mas-stugan.nu

© 2023 Mas-Stugan
Information om cookies